Hvordan jeg jobber

Når du ringer,så kan du ha spørsmålene klare.Jeg vil gjøre mitt beste i å ta inn energiene som gir deg svar.Samtidig legger jeg kort.Dette er for å få mest mulig informasjon på raskest måte.jeg spør om fødselsdatoen din,dette gir meg vanligvis den informasjonen som jeg treng.

En tidligere kunde,som nå er venn,sendte meg e-post om at hjemmesiden min er noe kjedelig.Hun foreslo gratis samtaler mot vurderinger som kan publiserest.Er det noe som kan være interessant for deg ? send meg en e-post eller nevn det under samtale.

Ved mailspådom,så svarer jeg på 2 spørsmål om gangen.Foreløpig har jeg ingen ventetider på mailspådom,så det er på tilbud i en begrenset periode :)

Jobber knalltøfft,for å gi deg det beste ! Evner skal brukes !

Har valgt forpliktelser ved siden av (jobb,hjem,privatliv-you name it) og dette er grunnen om jeg ikke er å få tak i på telefon. Ikke vær redd for å ta kontakt på mail,sms,messenger eller hva som passer !